Pohjanman
Pohjanman

Tietoa meistä

Pohjanmaan Talotekniikka Oy on vuonna 2011 perustettu LVI- ja sprinkleriurakointiin erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme uudis- ja korjausrakennusprojekteihin lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sprinkleripalveluita. Palveluillamme pyrimme parantamaan asiakkaidemme kiinteistöjen arvoa sekä sisäolosuhteita ja samalla vähentämään energiankulutusta. Olemme TUKESin hyväksymä automaattisten sprinklerilaitteistojen asennus- ja huoltoliike.

Toimimme Pohjois-Suomen alueilla sekä projektiluonteisesti ympäri Suomen. Suomen lisäksi olemme toteuttaneet projekteja Ruotsissa ja Norjassa. Yrityksen kotipaikkakunta on Oulu. Olemme osa kansainvälistä Instalco konsernia, jolla on tytäryhtiöitä Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa. Instalco konsernin liikevaihto on 1,4 mrd euroa ja se työllistää 5 500 henkilöä 130 yrityksessä pohjoismaissa. Lisää tietoa Instalco konsernista www.instalco.se/fi. Pohjanmaan Talotekniikka Oy asiakastiedot löytyvät www.vastuugroup.fi ja Rakentamisen laatu Ralan palveluista. Pohjanmaan Talotekniikalla Oy:llä on käytössä Ralan-laatusertifioinnin todentama laadunhallintajärjestelmä.


Olemme osa Instalcoa

Paikallista läheisyyttä suuren yrityksen mahdollisuuksilla. Instalco edustaa valtakunnallisesti sekä Ruotsissa, Norjassa että Suomessa yhteensä 150:n tytäryhtiön ja yli 6200 työntekijän avulla.

Tietoa Instalcosta