K-Supermarket Jääli
Normaalikoulu, Oulu
Oulun Yliopisto
Haukiputaan lukio
Asennuskuva
Asennuskuva
slideshow previous slideshow next

 

Uutiset

Pohjanmaan Talotekniikka Oy toteuttaa Suurpellon keskuksen putkiurakan

Kohteen laajuus on 4500 m2. Kohde valmistuu lokakuussa 2017.

Joensuuhun päiväkodin LVIA-työt suunnitteluineen

Pohjanmaan Talotekniikka Oy toteuttaa KVR-urakkamuotona Joensuuhun päiväkodin LVIA-työt suunnitteluineen. Kohteen laajuus 700 m2 ja valmistuminen vuoden 2016 loppuun mennessä.

Riihimäelle vanhusten palvelukodin LVIA- ja sprinklerityöt

Pohjanmaan Talotekniikka Oy toteuttaa KVR-urakkamuotona Riihimäelle vanhusten palvelukodin LVIA- ja sprinklerityöt suunnitteluineen. Kohteen laajuus 1200 m2 ja valmistuminen vuoden 2016 loppuun mennessä.

Toimintamme kasvaessa pääkaupunkiseudulla muutamme uusiin tiloihin 1.4.2016 alkaen.

Uusi osoite on Taivaltie 4, 01610 Vantaa. Muut yhteystietomme säilyvät ennallaan.

Pohjankartanon ja Pitkäkankaan koulut ovat merkittäviä allianssihankkeita joihin Pohjanmaan Talotekniikka Oy on valittu toteuttajaksi.

Pohjanmaan Talotekniikka Oy on valittu toteuttamaan Pohjankartanon peruskorjauksen LVISA-työt ja Oulunsalon Pitkäkankaan koulun LVIA-työt. Tilaajana molemmissa kohteissa on Oulun Kaupungin tilakeskus. Toteutusmalli peruskorjauksessa on ensimmäistä kertaa Suomessa käytettävä ohjelma-allianssi, jossa hankkeen riskit jaetaan hankkeen osapuolten kesken. Työt toteutetaan vuosina 2016-2019. Kohteiden laajuudet ovat Pohjankartanon Koulun hankkeessa 13 600 kem2 ja Pitkäkankaan koulun hankkeessa 8 500 kem2.

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastamaan kokonaisvaltaisesti LVI-urakoista Pääkaupunkiseudun alueella.
Edellytämme tehtävään sopivaa LVI-alan koulutusta ja työkokemusta suunnittelu- tai urakointitehtävistä. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kasvavassa yrityksessä, reilun ja kannustavan työyhteisön.

Katso tarkemmin rekryilmoituksestamme

Pohjanmaan Talotekniikka Oy Suomen nopeimmin kasvavien yritysten listalla sijalla 16

Pohjanmaan Talotekniikka Oy oli Kauppalehden kokoamalla Suomen nopeimmin kasvaneiden yritysten listalla sijalla 16 vuonna 2014.

Kauppalehden julkaisu 4.6.2015.

LVI-työt Espoon Barona Areenan harjoitusjäähalliin

Pohjanmaan Talotekniikka toteuttaa Espoon Barona Areenan yhteydessä olevan harjoitusjäähallin LVI-työt. Tilaajana NCC Rakennus Oy.


Pohjanmaan Talotekniikka • Pohjanmaan Talotekniikka Etelä Oy